Dag 65 Cuenca – Tragacete 63 km.

geplaatst in: Blog | 0

Waarschuwing

Voor de lezers van dit blog zal het zijn om moedeloos van te worden: al weer een top fietsdag, door al weer een schitterende omgeving met de strakblauwste hemel die er maar kan zijn. Met alweer om elke bocht een nieuw uitzicht dat smeekt om een fotomoment. Fysieke noch mentale inzinkingen van schrijver dezes, wind mee, de zon niet in de snufferd, mooi wegdek op rustige wegen. Wat wil een mens nog meer?

We willen ellende, afzien, honger en dorst, noodweer, vliegende storm tegen, lelijke, oninteressante dorpen, ellenlange wegen met voorbij razend verkeer, dat de eenzame fietser voortdurend de berm injaagt. We willen lezen over vervaarlijke loslopende honden die het op kuiten van fietsers hebben voorzien. We willen lezen over eindeloze zoektochten naar de juiste weg, die niet gevonden wordt, maar wel leiden naar desolate industrieterreinen waar de wegen steevast doodlopen. We willen lezen over de overal jeuk veroorzakende luizen op de minderwaardige hotelkamers voor te veel geld.

Is dat echt wat jullie willen, beste lezers? Wat een teleurstelling! Ik dacht dat we een band hadden opgebouwd. Dat jullie mij alleen het beste van het beste gunnen. Niet dus. Nou bekijk het maar, ik stop met het blog en ik ga een geheim dagboekje voor mezelf bijhouden en daar ga ik gemene dingen in zeggen, dat mag je van mij aannemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *